Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Grappa kopen

Bij Wijnhuis Oktober kunt u uiteraard ook grappa kopen. We zijn sinds 1974 gevestigd in Breda en sindsdien uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel van Breda en omgeving. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment wijnen uit binnen- en buitenland. Voor elke smaak en gelegenheid kunt u bij ons grappa of wijn kopen.

Makkelijk online grappa kopen

Grappa is een traditionele drank die oorspronkelijk uit het noorden van Italië komt maar intussen ook in andere landen geproduceerd wordt. Het wordt gemaakt van de druivenschillen die overblijven na de wijnproductie. Grappa was ooit een eenvoudige borrel maar is nu een populaire drank die in diverse soorten te koop is. In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een fles grappa kopen. Doordat de smaak en de herkomst staat beschreven, kunt u goed uw keuze maken. Vervolgens rekent u veilig af met iDeal, MisterCash, Bancontact, PayPal of Creditcard. U hebt uw bestelling vervolgens snel in huis en vanaf € 75 of 12 flessen is de bezorging zelfs gratis. Zoekt u daarnaast nog iets anders? Neem dan ook eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod aan wijnen of gedistilleerde dranken uit binnen- en buitenland. Zo is een lekkere dessertwijn misschien leuk om cadeau te geven!

Neem contact met ons op

U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel voor advies als u een fles grappa wilt kopen, maar ook als u meer wilt weten over een jenever of champagne. We helpen u graag om een goede keuze te maken. Daarnaast kunt u ook altijd even bellen voor informatie, we zijn bereikbaar op nummer (076) 521 81 25.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen