Grappa kopen

De lekkerste grappa online bestellen

Bij Wijnhuis Oktober kunt u de lekkerste grappa online bestellen of afhalen in onze winkel in Breda. We zijn sinds 1974 gevestigd in Breda en sindsdien uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel van de omgeving. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment met wijnen uit binnen- en buitenland. Voor elke smaak en gelegenheid kunt u bij ons grappa of wijn online bestellen of deze afhalen in onze winkel.

Eenvoudig online grappa bestellen

Grappa is een traditionele drank die oorspronkelijk uit het noorden van Italië komt, maar intussen ook in andere landen geproduceerd wordt. De drank wordt gemaakt van de velletjes van de druiven, die overblijven na de wijnproductie. Grappa was ooit een eenvoudige borrel, maar is nu een populaire drank die in diverse soorten te koop is. In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een fles grappa online bestellen. Doordat de smaak en de herkomst staat beschreven, kunt u goed uw keuze maken. Vervolgens rekent u veilig af met iDeal, MisterCash, Bancontact, PayPal of Creditcard. U heeft uw bestelling vervolgens snel in huis en vanaf €75,- of 12 flessen is de bezorging zelfs gratis. Zoekt u daarnaast nog iets anders? Neem dan ook eens een kijkje bij ons uitgebreide aanbod aan wijnen of gedistilleerde dranken uit binnen- en buitenland. Zo is een lekkere dessertwijn misschien leuk om cadeau te geven!

Neem contact met ons op

U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel voor advies als u een fles grappa wilt aanschaffen, maar ook als u meer wilt weten over een jenever of champagne, die u overigens ook online kunt bestellen. We helpen u graag om een goede keuze te maken. Daarnaast kunt u ook altijd even bellen voor informatie, we zijn bereikbaar op nummer (076) 521 81 25.

Menu