Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

MiP Rosé

Proef de essentie van Provence met MiP Rosé

MiP Rosé, een van de specialiteiten van Wijnhuis Oktober, is een verfijnde rosé uit de zonnige Provence in Frankrijk. Deze rosé staat bekend om zijn frisse en elegante stijl, wat het tot een favoriet maakt onder roséliefhebbers. De druiven voor MiP Rosé worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste wijngaarden van deze beroemde regio, waardoor elke slok een authentieke Provençaalse ervaring biedt.

Bekijk de collectie

Ontdek de diverse rosévarianten van MiP

MiP staat bekend om zijn uitmuntende roséwijnen, die in verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Elk van deze varianten vertegenwoordigt de unieke kwaliteit en smaak waar MiP Rosé om bekendstaat. In tegenstelling tot zoetere dessertwijnen zoals Madeira-wijn of Tokaji Eszencia, heeft MiP Rosé een volle maar toch fruitige smaak. Deze karakteristieken maken het een uitstekende keuze om te combineren met mediterrane gerechten, en bieden een verfrissende afwisseling voor de liefhebbers van minder zoete roséwijnen.

Kom bij ons langs en ontdek!

Bent u op zoek naar een uitstekende rosé voor uw thuisproeverij? Kom dan langs bij Wijnhuis Oktober in Breda. Wij bieden deskundig advies om de perfecte MiP Rosé voor uw smaak en gelegenheid te vinden. Of u nu een informele borrel organiseert of een elegante dineravond, MiP Rosé is een prachtige aanvulling op elke wijnselectie. Bezoek ons vandaag nog en laat u verrassen door de heerlijke MiP Rosé en andere hoogwaardige wijnen uit ons assortiment.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen