Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Tokaji Eszencia

Tokaji Eszencia

Tokaji Eszencia, een van de unieke wijnen aangeboden door Wijnhuis Oktober, heeft een rijke geschiedenis. Deze bijzondere wijn wordt gebrouwen in een klein stadje in Hongarije, met de oudste flessen die dateren uit 1606. Tokaji Eszencia is niet alleen een wijn, maar een stukje geschiedenis dat teruggaat tot eeuwen geleden, waardoor het een speciale plaats inneemt in de harten van wijnliefhebbers.

Bekijk de collectie

De unieke smaak van Tokaji Eszencia

Tokaji Eszencia staat bekend om zijn uitzonderlijk zoete smaak, die voortkomt uit de combinatie van drie verschillende druivensoorten en een tweedelige productiemethode. Deze methode zorgt voor een intense smaak die nergens anders te vinden is. Hoewel anders van karakter dan Madeira-wijn, delen beide wijnen een complexiteit en diepte die hen populair maakt onder liefhebbers van zoete wijn. Tokaji Eszencia is dan ook een uitstekende keuze om als wijncadeau te laten bezorgen, vooral voor diegenen die een voorkeur hebben voor zoete wijnen.

Kom de unieke smaak van deze wijn bij ons proeven

Bezoek Wijnhuis Oktober in Breda om de unieke en onvergelijkbare Tokaji Eszencia te proeven. Deze wijn wint dagelijks nieuwe harten door zijn uitzonderlijke en onvergetelijke smaak. Tokaji Eszencia is ook een uitstekende optie voor tijdens een thuisproeverij, waar het gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten. Kom langs bij onze wijnhandel om deze bijzondere wijn zelf te ervaren en laat u meeslepen door de rijke smaken en het unieke karakter van Tokaji Eszencia.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen