Bernardus Char

De Bernardus-chardonnay, een parel in het assortiment van Wijnhuis Oktober, kent een fascinerende oorsprong. In 1989 verwierf de voormalig Nederlandse autocoureur Ben Pon bijna bij toeval een stuk land op de Californische hellingen achter Carmel Valley Village. Hier startte hij zijn Bernardus Winery met de ambitie om rode wijnen te creëren die kunnen wedijveren met de grootste Bordeaux en Grand Cru’s. Naast deze rode wijnsoorten, waaronder Cabernet Sauvignon en Merlot, schittert vooral de Bernardus-chardonnay, die profiteert van de unieke omstandigheden van de Carmel Vallei.

De unieke eigenschappen van Bernardus-chardonnay

Bernardus-chardonnay staat bekend om zijn aromatische, volle en romige smaak. Deze chardonnay bevat aroma’s van banaan, appel en ceder, die de smaak tot een ware beleving maken. Een fles Bernardus-chardonnay is hierdoor ideaal om als wijncadeau te laten bezorgen. Voor de liefhebbers van andere chardonnay varianten, biedt Wijnhuis Oktober ook de Bogle-chardonnay en Clay Creek, elk met hun unieke kenmerken en smaakprofielen die perfect aansluiten bij de Bernardus-chardonnay.

Plaats nu uw bestelling bij ons

Bent u klaar om een Bernardus-chardonnay te bestellen? Bezoek Wijnhuis Oktober in Breda en kies uit ons uitgebreide assortiment. Met onze diverse wijnen kunt u moeiteloos thuis een eigen wijnproeverij houden. Ontdek de rijkdom van de Bernardus-chardonnay en andere topwijnen. Plaats vandaag nog uw bestelling en geniet van de voortreffelijke wijnen die wij aanbieden.

Bernardus Chardonnay

€ 32,95

Specificaties

Stijl Aromatisch, Vol, Romig
Aroma's Banaan, Appel, Ceder
Regio Californië, Verenigde Staten
Druif chardonnay
Oogstjaar 2021

Bernardus Chardonnay als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu