Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord
Menu

Château Palmer Alter Ego

Voor een unieke wijnervaring is Château Palmer Alter Ego kopen een voortreffelijke keuze. Deze bijzondere wijn, aangeboden door Wijnhuis Oktober, komt uit de prestigieuze oogst van 2020. Château Palmer Alter Ego is een samengestelde wijn, zorgvuldig geblend uit verschillende Château Palmer-wijnen, waardoor het een unieke plaats inneemt binnen de wereld van kwaliteitswijnen.

Bekijk de collectie

Proef de unieke smaak van Château Palmer Alter Ego

Château Palmer Alter Ego staat bekend om zijn krachtige, diepe smaak. Deze rode wijn, een blend van Merlot, Cabernet Sauvignon en Petit Verdot, heeft een diepe paarse kleur en trakteert de zintuigen op hints van zwarte frambozen, kersen en bessen. Deze wijn sluit perfect in harmonie aan met stevige gerechten zoals entrecote, biefstuk en ossenhaas. Naast deze prachtige wijn, beschikken wij ook over vergelijkbare wijnen, zoals:

Deze zijn stuk voor stuk van dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Bent u op zoek naar een unieke fles Château Palmer Alter Ego? Bij Wijnhuis Oktober in Breda vindt u precies wat u zoekt, met onze selectie van unieke en exclusieve wijnen. Overweeg een wijnproeverij aan huis om de volledige ervaring van Château Palmer Alter Ego te beleven. Of verras iemand door een uniek wijncadeau te laten bezorgen. Neem vandaag nog contact op om uw bestelling te plaatsen en geniet van de luxe van Château Palmer Alter Ego.

Sluiten menu
Sluiten menu

Klantenservice

Algemeen