Jongens Orancello

de jongens van Oud West. Drie vrienden uit de gelijknamige wijk in Oosterhout. Onze gedeelde passie zit hem in het ontdekken van nieuwe smaaksensaties en het beleven van avonturen. Tijdens een van onze avonturen zijn we begonnen met het maken van een ambachtelijke Orancello.

Op een bourgondische avond in de wijk Oud West ontstond het idee om een nieuw avontuur aan te gaan. Wij zijn alle drie behoorlijk fan van een goede cocktail tijdens het diner en om de avond af te sluiten met een heerlijke digestief. Toch belandde wij telkens weer op de Limoncello, Koffielikeur of Amaretto. Door ons nieuwsgierige karakter waren wij toch op zoek naar een nieuwe smaakbeleving, iets wat meer bij ons zou passen.

Vanuit hier begon de ontdekkingsreis voor het maken van een eigen likeur. Na talloze experimenten met verschillende citrusvruchten hebben wij de Limoncello ingeruild voor een likeur gemaakt van sinaasappel. Een vrucht die zich kenmerkt door zijn friszoete maar toch ook bittere karakter. Voor ons eigenschappen die horen bij het leven maar zeker ook bij een goede vriendschap. Niks was ons te gek voor het maken van de perfecte Orancello. Het importeren van sinaasappels vanuit alle uithoeken van de wereld, tot het selecteren van de allerbeste ambachtelijke ingrediënten.
Deze smaak hebben wij laten terugkomen in onze Orancello. Ontstaan vanuit een eigen behoefte en ontwikkeld in een hechte vriendschap. Gemaakt om vriendschappen te vieren en om samen nieuwe avonturen te beleven. Altijd, overal, Orancello, Passievrucht likeur en Limoncello

Proef de vriendschap!

De Jongens van Oud West Orancello 0.5

€ 22,95

Specificaties

Regio Oosterhout, Nederland

De Jongens van Oud West Orancello 0.5 als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu