Hees CS Allomi

Mount Veeder in Napa Valley is dé plek van Donald Hess. De prachtige omgeving inspireerde hem om zijn twee grote passies, wijn maken en kunst verzamelen, te combineren. Zijn wijnen hebben het kenmerkende Californische karakter maar zijn nét wat eleganter dan de meeste andere wijnen. Sinds april 1999 werkt Hess samen met wijnmaker Dave Guffy waarmee hij een imposante verzameling wijnen op de markt heeft gebracht; betaalbaar, maar ook van een constant hoge kwaliteit. Gezien het succes van de Hess Collection wijnen, lijkt het erop dat Donald Hess erin is geslaagd ook zijn passie voor wijn succesvol tot uiting te brengen.

Deze Cabernet Sauvignon blend uit The Hess Collection komt van de eigen wijngaard Allomi, gelegen in het glooiende heuvellandschap van Napa Valley, California. De blend bestaat voor 80% uit Cabernet Sauvignon met 10% Petite Syrah, 7% Malbec en 3% Petit Verdot. Een kwart van de wijn rijpt 18 maanden lang in nieuw Amerikaans eiken. Dit zorgt voor rijpheid, afgeronde tannines en een zacht mondgevoel. Omdat driekwart van de wijn niet in hout rijpt heeft de wijn veel fruitsmaken behouden. Alles is één mooi geheel.

Mooie Cabernet Sauvignon blend uit The Hess Collection van de eigen wijngaard Allomi, gelegen in het glooiende heuvellandschap van Napa Valley, California. De wijn heeft een dieppaarse kleur met geur en smaak van zwarte bessen, vanille en kruiden. Sappige aandronk. De afdronk is lekker lang, eerst wat drogend en dan juist loopt het water in de mond in afwachting van een hapje of een volgende slok.

Hess Cabernet Sauvignon "Allomi Vineyard" Napa Valley

€ 49,50

Specificaties

Stijl Vol, Rijk, Mineraal
Aroma's Blauwe bes, Cacao, Ceder
Regio Napa Valley, USA
Druif cabernet sauvignon, petite shirah
Oogstjaar 2019

Hess Cabernet Sauvignon "Allomi Vineyard" Napa Valley als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu