Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Casa Ermelinda Freitas is in 1920 opgericht door Deonilde Freitas en wordt momenteel geleid door Leonor Freitas; de dochter van Ermelinda Freitas. Zij is nu de vierde generatie die hun wijnbouwtraditie vertegenwoordigt. De vier generaties aan vrouwelijk leiderschap is hetgeen wat altijd verbonden is geweest aan het merk en de familiegeschiedenis van de familie Freitas. Men heeft vanaf het begin af aan de kwaliteit van de wijngaarden en de wijnen als prioriteit gesteld. Toen het bedrijf startte, werden wijnen geproduceerd en verkocht aan andere producenten. Het was de beslissing van Leonor Freitas, om wijnen zelf op de markt te brengen omdat hun grootste klant opeens was gestopt. In 1997 brachten zij hun eerste wijnen uit, die geproduceerd en gebotteld werden op het terrein van de Ermelinda Freitas.

De naam Vinha do Torrao betekent: ‘de wijngaard met een ideale bodem om druiven te planten’. De bodem bestaat uit zand, tot een diepte van 1,5 meter en daaronder stroomt het grondwater! De wijn is een blend van touriga nacional, castelao, syrah en cabernet sauvignon.

Deze wijn heeft vier maanden in Franse eiken vaten gerijpt. In de neus veel zwart fruit, bessen, vanille, hout en een lichte kruidigheid,

Rond en soepel van smaak is dit een echte plezierwijn!

Vinha do Torrao Tinto

€ 7,45
Klik en bestel

Specificaties

Regio Portugal, Setubal
Oogstjaar 2016

Vinha do Torrao Tinto als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel 076 521 8125

Gerelateerde producten

Rovisco Pais Tinto Reserva

Portugal, Setubal castelao, touriga nacional +
€ 8,50

Sticks & Stones Red Blend

Portugal, Setubal alicante bouschet, castellau
€ 10,95
Sluiten menu