Alexandrins - Condrieu Blanc 2019

Ervaar de klasse van Condrieu Maison les Alexandrins door een fles te bestellen. Voor een uitbundig frisse en fruitige wijn is Condrieu bestellen bij Wijnhuis Oktober een uitstekende keuze. Deze wijn, afkomstig uit het kleine herkomstgebied in de Rhône, staat bekend om zijn verfijnde smaken van perzik, abrikoos, lychee en subtiele aroma's van vanille. Condrieu Maison les Alexandrins is perfect te serveren bij visgerechten en gevogelte, en biedt een unieke combinatie van veel complexiteit, mooi fruit en rijping.

Condrieu Maison les Alexandrins bestellen: de geschiedenis en productie

Condrieu Maison les Alexandrins bestellen betekent kiezen voor een wijn met een rijke geschiedenis en zorgvuldige productie. De samenwerking tussen de familie Perrin en Nicolas Jaboulet heeft geleid tot een zorgvuldig samengestelde assemblage van wijnen van meerdere telers uit de Noord-Rhône. Vergelijkbaar met andere hoogstaande wijnen zoals

is Condrieu Maison les Alexandrins een toonbeeld van vakmanschap en kwaliteit.

Kom langs of bestel eenvoudig online

Bezoek Wijnhuis Oktober in Breda en ontdek de verfijning van Condrieu Maison les Alexandrins. In onze eigen proeverij openen we dagelijks een aantal flessen, waaronder Condrieu, zodat u de unieke smaken zelf kunt ervaren. Overweeg een wijnproeverij thuis met een fles Condrieu en andere van onze wijnen. Ook wanneer u iemand wilt verrassen met een wijncadeau, laten wij deze bezorgen aan huis. Neem contact met ons op of kom langs om uw ervaring met Condrieu Maison les Alexandrins te beginnen.

Condrieu Maison les Alexandrins

€ 55,75

Specificaties

Stijl Aromatisch, Levendig, Vol
Aroma's Banaan, Citrus, Honing
Regio Rhone, Frankrijk
Druif viognier
Oogstjaar 2023

Condrieu Maison les Alexandrins als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu