vignamato-verdicchio-fles-pp-white-capsule

Vignamato Verdicchio dei Castelli di Jesi, een hoogtepunt uit het assortiment van Wijnhuis Oktober, vindt zijn oorsprong in het ongerepte Italiaanse gebied De Marken. Gelegen aan de oostzijde van de Apennijnen, is deze regio bekend om zijn lichtvoetige wijnen. De familie Amato startte in de vroege jaren vijftig met een klein stuk grond in San Paolo di Jesi en heeft nu, zestig jaar later, 16 hectare wijngaarden in San Paolo di Jesi, Staffolo en Cupramontana. Deze toewijding aan kwaliteit en traditie maakt Verdicchio dei Castelli di Jesi tot een ware ervaring.

De rijping en smaak van Verdicchio dei Castelli di Jesi

Na de zorgvuldige oogst en schilinweking wordt Verdicchio dei Castelli di Jesi gevinifieerd op rvs-vaten en rijpt hij nog enkele maanden. Deze wijn is zachtfris, een beetje bloemig, met fijne minerale tonen en een prettig appelzuurtje. Perfect als terraswijn of bij lichte vissoorten en schelpdieren. Dit profiel maakt de Verdicchio dei Castelli di Jesi een uitstekende keuze naast andere wijnen zoals:

Daarnaast zijn deze wijnsoorten ideaal om thuis een wijnproeverij te houden. Zo geniet u samen met vrienden of familie van overheerlijke wijnen uit diverse streken van de wereld.

Ontdek de ideale wijn

Bezoek onze wijnhandel in Breda om uw ideale wijn, zoals Verdicchio dei Castelli di Jesi, te vinden. We voorzien onze klanten graag van de nieuwste en meest bijzondere wijnen, wat mogelijk is dankzij ons unieke wijnabonnement. Bovendien kunnen wij ook een unieke fles naar uw keuze opsturen. Ontdek nu de verfijnde wereld van wijnen bij Wijnhuis Oktober en laat u verrassen door de diversiteit en kwaliteit van ons aanbod.

Vignamato Verdicchio dei Castelli di Jesi

€ 10,75

Specificaties

Stijl Elegant, Fris, Zuiver
Aroma's Appel, Citrus, Specerijen
Regio De Marken, Italie
Druif verdicchio
Oogstjaar 2022

Vignamato Verdicchio dei Castelli di Jesi als relatiegeschenk?

Stuur ons een offerteaanvraag

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook, Twitter, e-mail of bel +31 (0)765 21 81 25

Gerelateerde producten

Menu