Facebook
Wij gebruiken cookies. Akkoord

Dessertwijn kopen

Een goede dessertwijn kunt u kopen bij Wijnhuis Oktober. Sinds 1974 zijn wij een gevestigde naam in Breda en omstreken. In onze webshop koopt u de lekkerste wijnen van over de hele wereld en de beste gedistilleerde dranken. Neem snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze mooie winkel en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Een goede dessertwijn kopen doet u hier
Uiteraard is een dessertwijn uitermate geschikt om bij een nagerecht te drinken. Deze wijn kan zowel bij zoete desserts als bij een kaasplankje gedronken worden. U kunt er echter ook prima mee borrelen na het diner. Dessertwijn is dus een veelzijdige wijn. Online vindt u bij ons een uitgebreid assortiment aan de beste dessertwijnen, maar ook mousserende wijnen zoals champagnes en grappa’s. Kies bijvoorbeeld voor de Italiaanse Marsala Fine Pellegrino of de Franse Chateau Violet Sauternes. Dit zijn beide zoete dessertwijnen, zoals veel champagnes. Er bestaan echter ook dessertwijnen die wat droger zijn, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Laat u door ons uitgebreid adviseren als u een goede dessertwijn wilt kopen voor bij uw nagerecht. Tip: ook een lekker glaasje Portugese wijn, zoals de zoete Madeira is heerlijk bij het dessert. Deze wijn is er ook in een alcoholvrije variant.

Neem contact met ons op
U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel als u advies wilt over het kopen van een goede dessertwijn voor bij uw nagerecht. We helpen u graag om een goede keuze te maken. Daarnaast kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor informatie. We zijn bereikbaar op nummer (076) 521 81 25.

Sluiten menu